Dé Bedrijfsoptimalisator® helpt uw bedrijf om koers te bepalen, te wijzigen, maar ook te behouden. Door krachtige implementatie vertalen wij samen met onze cliënten hun ambities in duurzaam resultaat. Herkent u zich in een of meerdere van de bovenstaande beschrijvingen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.


Uitdagingen

Met plezier ondersteunen wij onze cliënten met de volgende uitdagingen. Interim, projectmatig of als hands-on mede aandeelhouder.

 • U maakt verlies en wilt naar gezonde winstcijfers.
 • U maakt winst, maar wilt uw onderneming verder ontwikkelen door een effectieve koers.
 • U voelt zich minder prettig als directeur en wilt zeggenschap behouden.
 • U ziet vastzittende onderdelen in uw bedrijf die u graag los wilt krijgen.
 • U wilt een sparring partner die met u meedenkt of zelfs meewerkt.
 • Uw pensioen nadert en u wilt uw bedrijf ‘goed verkopen’.
 • U wordt geconfronteerd met een incident. Wat nu?

Participaties

Dé Bedrijfsoptimalisator® kan risicodragend met u meedoen door te participeren. Ook hierbij is de 3-fasen-aanpak van Dé Bedrijfsoptimalisator® het uitgangspunt. Daarmee creëren wij financiële en emotionele waarde in de bedrijven van onze cliënten en die van onszelf. De rol van Dé Bedrijfsoptimalisator® bij participaties varieert van hands-on begeleiding tot actieve directiedeelname. Het primaire doel daarbij is het omzetten van onbenut potentieel naar rendement en omzet- en marge groei. Dit doen we door mensen en organisaties te laten groeien en te professionaliseren. In ons zoekprofiel informeren we u welke types bedrijven onze bijzondere aandacht hebben. 


Uw accountantskantoor op de juiste koers…

Vanuit ons label Procountant® hebben we een passie: concurrerend voordeel verschaffen aan accountants die hun MKB-cliënten optimaal vooruit willen helpen. Onze cliënten zijn accountantskantoren die pro-actief willen zijn. Kantoren die kiezen voor multidisciplinaire dienstverlening naast hun financiële expertise. Kantoren die worstelen met de uitvoering van hun strategie én kantoren die hun strategie nog moeten bepalen. Uw uitdagingen:

 • U ziet uw omzet en winst teruglopen en wilt deze tendens een halt toeroepen.
 • U voelt zich niet zeker over hoe om te gaan met de ontwikkelingen binnen accountancy.
 • U maakt prima winst en toch voelt u dat u iets moet gaan doen.
 • U predikt pro-activiteit binnen uw kantoor maar ziet hier in de praktijk weinig van terug.
 • U wilt uw cliënten ondersteunen bij hun directievoering tijdens crisis. 

Bepaal, wijzig en behoud uw koers samen met Dé Bedrijfsoptimalisator®. Vertaal uw ambities én de ambities van uw cliënten daadwerkelijk in resultaat, door krachtige implementatie. 

Herkent u zich in een of meerdere van de bovenstaande beschrijvingen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Samen bepalen hoe we uw financiële dienstverlening kunnen combineren met de bedrijfskundige expertise van Procountant®. Daarnaast brengen wij professionele directie-ervaring in. Zo kan elk kantoor eventuele neergaande financiële resultaten transformeren naar groeiende omzet en winst.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze unieke combinatie van ervaring, kennis en inzichten willen we graag delen met zo veel mogelijk mensen en organisaties. Een deel van onze (financiële) opbrengst en netwerk zet Dé Bedrijfsoptimalisator® in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

 

Zo is Dé Bedrijfsoptimalisator® mede-oprichter van ‘De Ronde van Haarlem’ waarin we op ludieke wijze startende ondernemers vooruit helpen. Ook studentenbedrijven van ‘Jong Ondernemen’ (jongondernemen.nl) helpen we vooruit met de unieke 3-fasen-aanpak van Dé Bedrijfsoptimalisator®. Met onze bijdrage aan MeerMatch ondersteunen we ondernemers in de Haarlemmermeer in hun directievoering. Ten slotte ondersteunen we diverse goede doelen via Goed Markt.